2012. február 9., csütörtök

Szeletelt tégla a mindenes építőanyag

Blogindító bejegyzés:

      Tisztelt Látogató!

      Induló honlapom aloldalain, megismerkedhet a szeletelt tégla termékekkel (külső, belső, szeletek, téglamozaik). Megtalálja elérhetőségeimet, bemutatkozásomat, továbbá tájékozódhat az árakról. 

       A főoldalon blogos formában írok az aktuális árukészletről, újdonságokról, különleges színű, vagy minőségű téglákból készült termékekről, vagy újdonságokról. 

      Ugyanakkor ezen blog nem csupán azért jött létre, hogy egy eladó árut népszerűsítsen. Alapvető szemléletem, hogy a szeletelt tégla, mint olcsó, jó minőségű, dekoratív építőanyag nem csupán a megrendelő által megkövetelt esztétikai célok eléréséhez megfelelő!

     Ezen nagyszerű burkolat megfelelő változataiban,  ha kell antik hatást nyújt, ha kell dekoratív, ha kell olcsó, de ezen felül rendkívül környezetbarát (ökologikus), magyar munkahelyeket teremt, és az egészségre ártalmatlan természetes anyagból készült.

      Blogbejegyzéseimben a továbbiakban nem csak az aktualitásokra, hanem ez utóbbi szempontokra is szeretném felhívni a honlaplátogatók figyelmét!
        
        Kérem kövesse figyelemmel blogbejegyzéseimet, és amennyiben termékem felkeltette az érdeklődését, várom megkeresését az  elérhetőségeimen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése